За служителите

Реф.номер COM/2016/008-01

81% от нашите служители се чувстват ангажирани към работата и Рош България

Взимаме на работа изключителни професионалисти

Ние вярваме, че всеки член на нашия екип може да остави следа и да се отличи. Ние наемаме изключителни хора, помагаме им да управляват своите кариери, оценяваме и възнаграждаваме добре свършената работа. Ние също така се стремим да осигурим на нашите служители мениджъри, които са добри лидери. Едновременно с това ние приемаме различията между хората, осигуряваме пълноценно приобщаване и изповядваме общите ценности на компанията (етичност, кураж и ентусиазъм).

Всичко това превръща Рош България в чудесно място за работа, където всяка личност се чувства оценена и уважавана, и може да развие целия си потенциал.

Нашите колеги са от съществено значение за нашата култура, ориентирана към иновации, и нашата цел да правим сега това, от което пациентите ще имат нужда по-късно.

Иновацията зависи от таланта, професионализма, енергията и всеотдайността на служителите от всички отдели и нива.

Нашите ценности

Нашите 3 ценности определят нашето поведение и като личности и като организация:

  • Етичност: ние сме открити, честни, етични и естествени.

  • Кураж: Ние имаме предприемачески дух и поемаме премерени рискове, разширяваме граници и опитваме нови хоризонти.

  • Ентусиазъм: Ние използваме енергията си, за да вдъхновим околните.

Ангажираността е добре както за колегите, така и за бизнеса

Ние в Рош България считаме, че ангажираните към работата и компанията колеги са най-важния фактор за достигане на изключителни постижения в бизнеса.

По тази причина ние наистина търсим активно какво кара нашите служители да се гордеят, че работят в Рош България. Знаем за много от тези причини: грижа за здравето; наличието на лидери, които се доверяват на екипа и се грижат за развитието на хората си; баланса работа-личен живот и други.

Ние отделяме време да потърсим мнението на колегите си и да измерим тяхната ангажираност. Това се прави регулярно чрез допитване и резултатите от него се използват за изграждане на още по-позитивна работна среда.

Да работиш за Рош България е повече, отколкото просто да имаш работа. За нас това означава да носим лична отговорност, да мислим и действаме смело и да искаме страстно да променим медицината.
Ирина Калъпова
HR Директор на Рош България споделя
Published undefined

Научете повече

please be aware that you are leaving this website.